16 Ιουλίου 2016, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΛΑΣ ο Αγιος Ελευθέριος

Πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 16 Ιούνη η γιορτή των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου 5 χ 5 του συλλόγου ΜΕΛΑΣ πίσω από το Ι.Ν. του Αγίου Ελευθερίου και οι διοργανωτές Γιατράς & Νασσιόπουλος, οι Προπονητές, οι γονείς και οι φίλοι τους,  τα έδωσαν όλα στο καλύτερο event του καλοκαιριού.

Ο Δημάρχου μας του Αιγάλεω κος Δημήτρης Μπίρμπας μας τίμησε με τη παρουσία του και τον ευχαριστούμε. Ευχαριστούμε επίσης τους: Αντιδήμαρχο Φίμη Κωνσταντίνο, τη κα Σοφία Κορμέντζα υπεύθυνη του ΔΑΟ, το χορηγό μας Παναγιώτη Παπαλαζαρίδη, τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του Ολυμπιακού κο Φώτη Κεραμιδά, το προπονητή του Φωστήρα κο Φάνη Δημητρίου, το Πρόεδρο του συλλόγου μας ΜΕΛΑΣ πατηρ Γεώργιο Φειδόπουλο, το Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Μεταξά και τον κο Ηλίας Γρατσία από το ΔΣ μας. Κύπελλα, ειδικά βραβεία και πάνω από όλα ΠΑΙΔΙΑ, πολλά ΠΑΙΔΙΑ.

Έγκριτες πληροφορίες μιλάνε για 600 σουβλάκια, 300 μπύρες, 700 χυμοί και αναψυκτικά, 1000 μπουκαλάκια νερού & 500 μερίδες παγωτού. Προεδρικό μενού με φάβα, γίγαντες, τόνο, χταπόδι. Α΄ και 2 τόνοι βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα.

Στο τέλος χαρούμενες φάτσες μικρών και μεγάλων αφού χόρεψαν και ένα καλαματιανό & νησιώτικα, δώσανε νέο ραντεβού το Σεπτέμβρη.

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο thelo_na_po_ena_megalo_eyharisto.docx11.34 KB