ΕΣΠΕΔΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Volley, Γύρος 2oς,11η Αγωνιστική

ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (3-1).

Την Πέμπτη διεξήχθη και η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2015-2016. Η ομάδα μας αντιμετώπισε την αντίστοιχη του ΑΕ ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, σε έναν εκτός έδρας αγώνα, στον οποίο ηττήθηκε με 3-1 σετ.

Παρά την ήττα όμως, παρακολουθήσαμε όλοι μας έναν πολύ ωραίο αγώνα, με ένταση και πάθος από τις αθλήτριες και των δύο ομάδων. Η κάθε μία για τους δικούς της λόγους.

Η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ "ήθελε" τη νίκη για την πρόκρισή της στην 4άδα του πρωταθλήματος και τα play-off, τα κατάφερε και θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και καλή συνέχεια στους αγώνες τους.

Εμείς πάλι, θέλαμε να "κλείσουμε" τους αγώνες μας, αν όχι με νίκη τουλάχιστον με μία πολύ καλή εμφάνιση... και τα καταφέραμε !!!

Μπορεί οι αγώνες να τελείωσαν για εμάς, αφού η βαθμολογική μας θέση μας επιτρέπει να παραμείνουμε στην κατηγορία ... οι προπονήσεις όμως, συνεχίζονται στους ίδιους ρυθμούς θέτοντας τις βάσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο και τους νέους στόχους προπονητή και αθλητριών !!!

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριές μας και στον προπονητή μας για τη φετινή τους πορεία !!!

Τα σκορ των σετ : 25-12, 17-25, 25-13, 25-16

Έπειτα από 22 αγωνιστικές (τέλος πρωταθλήματος), ο ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ είναι 8ος με 29 βαθμούς, έχοντας 9 νίκες, 13 ήττες και σύνολο σετ 38-45.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ : ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΓΑΙΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΕΠΗ, ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΑΡΙΑΤΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΕΝΑ, ΜΕΤΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ ΝΑΤΑΣΣΑ (λ), ΦΟΥΤΖΙΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

Άλλα νέα: Χτες, Κυριακή 03/04/2016, στην 3η αγωνιστική του τουρνουά VINTAGE, η ομάδα γυναικών του συλλόγου μας ηττήθηκε με 3-1 σετ από την αντίστοιχη ομάδα ROOKIES (ομάδα της Ν.Σμύρνης).

Έπειτα από τις 3 αγωνιστικές, η ομάδα μας βρίσκεται στην 7η θέση με 3 βαθμούς, έχοντας 1 νίκη, 2 ήττες και σύνολο σετ 5-7. 

Η επόμενη αγωνιστική θα είναι την Παρασκευή 08/04/2016 ώρα 20:30, εκτός έδρας στο γήπεδο Δίδυμα Χωράφας με την ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.