ΕΣΠΕΔΑ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Volley, Γύρος 2oς, 8η Αγωνιστική

ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (3-0)

Τα κορίτσια επανήλθαν... 
Μετά από 3 συνεχόμενες χαμένες αγωνιστικές και απώλειες βαθμών, ήρθε ο κρίσιμος αγώνας με την ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Χρειαζόμασταν τη νίκη, για τους βαθμούς αλλά και, για την εμψύχωση των αθλητριών μας και την πήραμε με ένα καθαρό αποτέλεσμα 3-0 σετ.

Αν και είχαμε δύο απουσίες από τη δωδεκάδα μας, της πασαδόρου ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ και της ακραίας ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ, τα υπόλοιπα κορίτσια "έπαιξαν" τον αγώνα για τις συναθλήτριές τους και για την ομάδα.

Με έντονο πάθος και πείσμα, ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο και να ξεφύγουν από τον ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ με διαφορά 7 βαθμών.

Εξαιρετική απόδοση της κεντρικού μας, ΜΑΡΙΑΤΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΕΝΑΣ και της πασαδόρου ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩΣ, που θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ήταν ο πρώτος της αγώνας ως βασική πασαδόρος στην ομάδα.

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βέβαια σε όλες τις αθλήτριές μας.

Τα σκορ των σετ : 25-23, 26-24, 25-17

Έπειτα από 19 αγωνιστικές, ο ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ είναι 8ος με 26 βαθμούς, έχοντας 8 νίκες, 11 ήττες και σύνολο σετ 33-39.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑΣ : ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ, ΓΑΙΤΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ ΣΕΜΙΝΑ, ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΕΠΗ, ΚΑΡΑΔΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΜΑΡΙΑΤΟΥ-ΜΕΤΑΞΑ ΕΛΕΝΑ, ΜΕΤΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΤΣΙΟΥΤΣΙΑ ΝΑΤΑΣΣΑ (λ), ΦΟΥΤΖΙΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Για άλλα αποτελέσματα και το πρόγραμμα πιέστε εδώ, για τη βαθμολογία πιέστε εδώ