H Κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου μας. ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος στο κατάμεστο 6ο Ενιαίο Λύκειο Αιγάλεω. Ο πρόεδρος του συλλόγου πατήρ Γεώργιος χαιρέτησε τους επισήμους και το πλήθος του κόσμου που μας τίμησε με τη παρουσία του.

Από το Δήμο Αιγάλεω παρόντες ο κος Μπέσης μέλος του ΔΣ ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο κος Γκίκας επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ, ο κος Σκλαβούνος και ο κος Χατζηκώστας μέλη του Δ.Σ. του Δήμου μας. Από την ΕΣΚΑ ο Αντιπρόεδρος της και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων κος Κομπορόζος. Από τους Χορηγούς μας ο κος Βαφειαδάκης Γιάννης Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ελλάδος, ο φωτογράφος κος Ρούσσος της εφημερίδας '' η Πόλη μας ''.

Η τελετή ξεκίνησε με τη βράβευση των 25 μαθητών μας Γυμνασίου και Λυκείου που είχαν βαθμό απολύσεως το 2014-15 πάνω από 18 & 7 / 15 δείχνοντας σε πράξη το '' Νους Υγιής εν σώματι Υγιεί '', ενώ ακολούθησε η βράβευση άλλων 15 αθλητών & αθλητριών που επέτυχαν σε εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ & ΤΕΙ.

Αναμηνστικά και για τις τρεις (3) Αθλήτριες του Volley που πήραν το Πτυχίο τους και μετάλια για την Ομάδα Γυναικών (=άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ ως 2η) και ομάδα Νεανίδων (=άνοδο στην Α' ΕΣΚΑ ως 1η).

Συνεχίσαμε με τη βράβευση Εφόρων και Φίλων του Συλλόγου, εκτός Διοικητικού Συμβουλίου, που παρέχουν Υπηρεσίες προς το Σύλλογο αμησθί και σε υπερθετικό βαθμό.

Οι βραβεύσεις τελείωσαν με τη βράβευση του προέδρου μας και εμπνευστή της κοινωνικής μας προσφοράς πατέρα Γεωργίου Φειδόπουλου για την 25-ετή αδειάλειπτη προσφορά του στο σύλλογο & τη κοινωνία του Αιγάλεω.

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας έγινε αναφορά και εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους προπονητές, εφόρους και μέλη του Δ.Σ. μας για τη προσφορά τους 

Η βασιλόπιτα, τα ντονατς, τα αναψυκτικά και τα νεράκια ήταν προσφορά του '' Φούρνου του Μανώλη'' και του μέλους μας Θωμά Μανώλη.

Καλή Χρονιά να έχουμε με Υγεία !!!