31- Iαν & 01 Φεβ 2015, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΛΑΣ ο Αγιος Ελευθέριος

Η δραστηριότητά μας ΣΑΒΒΑΤΟ 31-1-2015:

RΙVER LEAGUE, 2η ΦΑΣΗ
Η Κ14 ΜΕΛΑΣ ηττήθηκε (ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ) 2-3 από τον Κηφισσό. Σκόρερ και των 2 γκολ ο Ντανιέλ Σούλα
Η Κ10 ΜΕΛΑΣ νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό Αιγάλεω. Τα γκολ οι Ηλίας Πατρινόπουλος , Μιχάλης Γιαννόπουλος , Γιώργος Κουτρελάκος

Η Κ8 ΜΕΛΑΣ νίκησε. Με την καθοδήγηση του Dimitrios Stylianoudakis και τη μαχητικότητα των μικρών γιγάντων νίκησαν τον ΚΗΦΙΣΣΟ 5 - 2. Τα γκολ πέτυχαν 2* Τσόκας Παναγιώτης, 2* Μπαρμπαγιάννης Κώστας και 1*Καννίνα Άγγελος. Εξαιρετικά όοοοολα τα παιδιά.

KYΡIAKH 1-2-2015

RΙVER LEAGUE, 2η ΦΑΣΗ

Η Κ12 ΜΕΛΑΣ ηττήθηκε 2-3 απο τον (διεκδικητή του τίτλου) Κηφισσό Α' αλλά η απόδοση των παικτών ήταν αυτή που σκόρπισε αισιοδοξία, στους γονείς και τον προπονητή δηλαδή, γιατί οι παίκτες ήταν στεναχωρημένοι τόσο απο τον τρόπο που χάσαμε όσο και απο την ειρωνική συμπεριφορά αρκετών αντίπαλων παικτών. Χρησιμοποιήθηκαν 3 παίκτες της Κ10 (Νίκος Μαντικός - Αγγελος Μητσάκος - Γιώργος Κουτρελάκος) που συμμετείχαν ισάξια με τα παιδιά της Κ12 στα δύο πρόσωπα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι. Στο 1ο ημίχρονο αν και ξεκινήσαμε με καλή αμυντική αντίδραση στις επιθέσεις των γηπεδούχων και ικανοποιητική επιθετική δραστηριότητα , το 1ο γκολ που δεχτήκαμε , επέφερε απογοήτευση στους παίκτες (το ένα εκ των 2 προσώπων που προανάφερα , το οποίο έχει να κάνει με την ψυχολογία των παικτών και το οποίο επιβάλλεται να βελτιώσω). Ακολούθησαν αλλα δύο γκολ και με ημίχρονο 0-3 τα πράγματα δεν ηταν αισιόδοξα. Στην ανάπαυλα , μίλησα με τα παιδιά και αυτό που είδαμε όλοι στο 2ο ημίχρονο , ηταν πολύ ωραίο (το δεύτερο πρόσωπο που έχω προαναφέρει) . Παίκτες καμικάζι να μπαίνουν δυνατά στις φάσεις και με την μαχητικότητά τους να δημιουργούν τεράστια προβλήματα στους υπερόπτες γηπεδούχους που αν και υπερτερούσαν ηλικιακά και σωματικά , χρειάστηκαν τις πολλές σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά τους ΚΑΙ επειδή αυτές μάλλον δεν έφταναν , έκαναν σκληρά μαρκαρίσματα (θύμα ο Εκτωρας Γκέτσι που αποχώρησε κλαίγοντας απο τους πόνους). Μειώσαμε το σκορ (Σούλα Γιούλης + Μάριος-Απόλλων Ξυπολυτάς) αλλά δεν προλάβαμε περισσότερα. Ισως την επόμενη φορά τα καταφέρουμε. Γιώργος Ξυπολυτάς.

ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ. Κάθε Τρίτη 18:00 - 20:00 στο CHANNEL 9 !!!