Χορηγία από i-Phone-Service

Χορηγία από i-Phone-Service

Ευχαριστούμε θερμά το i-Phone-Service (www.i-phone-service.gr) και συγκεκριμένα την Αρχοντούλα Πετρινώλη και τον Κώστα Σπυράκο για την χορηγία τους προς τις Ακαδημίες Μπάσκετ του Συλλόγου μας με επτά (7) δερμάτινες μπάλες. Αναμένουμε ανάλογες ενέργειες και από άλλους φίλους του Συλλόγου μας που έχουν αυτή τη δυνατότητα για να δώσουμε την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές μας να προπονούνται συνεχώς με όσο το δυνατόν καλύτερο αθλητικό υλικό.

Το i-Phone-Service είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επισκευών iPhone, iPad, iPod Touch και Mac υπολογιστών στην Ελλάδα. Οι τεχνικοί του i-Phone-Service μπορούν να επισκευάσουν οποιαδήποτε ζημιά στην Apple συσκευή σας και να προχωρήσουν ακόμη και σε επισκευή μητρικής πλακέτας εφόσον αυτό είναι οικονομικά συμφέρον για την επιδιόρθωση κάποιας τεχνικής βλάβης. Οι ικανοποιημένοι πελάτες του i-Phone-Service αυξάνουν μέρα με τη μέρα και συνεχίζουν να επιλέγουν το i-Phone-Service για επισκευές λόγω της υψηλής ποιότητας, των χαμηλών τιμών και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με το i-Phone-Service στο τηλέφωνο 210-5310888 ή να το επισκεφθεί στη διεύθυνση Θηβών 487, Αιγάλεω, Αττική, Ελλάδα, Τ.Κ. 12243 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.i-phone-service.gr