Γ ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2013-14, Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (49) - (58) Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Γ ΦΑΣΗ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ 2013-14, Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (49) - (58) Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Ένα βήμα πριν από τον τελικό της κατηγορίας τους και το Μπαράζ Ανόδου έφτασε η Εφηβική Ομάδα του Συλλόγου μας ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος η οποία δεν μπόρεσε τελικά να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Κ.Α.Ο. Μελισσίων και να προκριθεί στον τελικό! Οι έφηβοι του coach Σιγούνα και του coach Βενιού ηττήθηκαν αυτή τη φορά στο ουδέτερο γήπεδο της Α.Ε.Ν.Κ. από την ομάδα Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ για την ημιτελική Γ Φάση του Πρωταθλήματος ΕΦΗΒΩΝ Ε.Σ.Κ.Α. 2013-2014. Τελικό σκορ Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (49) - (58) Κ.Α.Ο. ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ.

Παρά την ήττα της η Εφηβική Ομάδα του Συλλόγου μας έκανε την υπέρβαση και βρέθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ και ήταν ανάμεσα στις καλύτερες 12 ομάδες Εφήβων της Ε.Σ.Κ.Α. για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2013-2014 μαζί με ιστορικές ομάδες όπως η Α.Ε.Κ., ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. και ο Α.Ο. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ.

Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας μας και οι πόντοι των αθλητών μας:

Προπονητές: Σιγούνας Αποστόλης - Βενιός Νίκος
Αθλητές: Μπάλας Βασίλης, Βότσαρης Ιάσωνας, Κανδιόγλου Μάχος, Λίτσας Δημήτρης, Τσομπάνογλου Γιώργος, Παντελάκης Νεκτάριος, Σκάλλα Γκέντι, Γερασιμίδης Δημήτρης, Δουλγκεράκης Πασχάλης, Γρατσίας Μανώλης, Μπαμπουκλής Κώστας, Καρυστινός Δημήτρης, Βασίλης Βαγγέλης.
Διαιτητές:

Φωτογραφικό Υλικό: Κατσοχειράκης Παναγιώτης