Μεταγραφές & Αποδεσμεύσεις για τον ΜΕΛΑΣ, Γυναίκες/Νεανίδες

Τελείωσε η 1η Φάση των Ελεύθερων Μεταγραφών & Υποσχετικών με το σύλλογό μας να έχει να παρουσιάσει αρκετή δραστηριότητα.

Ενισχύθηκε με την Ιφιγένεια Ψωμά, ύψος 1,85 , η οποία είχε μια πολύ καλή χρονιά αγωνιζόμενη πέρυσι στο Θρίαμβο. Αποκτήθηκε από το ΓΣ Περιστερίου τη διοίκηση του οποίου ευχαριστούμε που συναίνεσε στη μεταγραφή της Αθλήτριας, που αποτελεί στην ουσία επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε και έμαθε μπάσκετ πριν 12-χρόνια.

Στη Γυναικεία ομάδα η Ιφιγένεια θα βρει τη Σεβίνα Κοντοδιού, την Ισιδώρα Σιδέρη, την Ελένη Καρακώτια & την Αθανασία Γιαννέλη οι οποίες απέσπασαν θετικά σχόλια του προπονητή τους Δημήτρη Σώχου και θα αποτελέσουν τον πυρήνα της Νέας ομάδας
μαζί με τις μεγαλύτερες των Νεανίδων.

Ανανέωσαν για άλλη μια χρονιά οι Νεανίδες: Αρχοντία Αλεξανδρίδη & Δέσποινα Λυγουριώτη, ενώ προστέθηκε στο ρόστερ των Νεανίδων και η Γεωργία Τσαπαρίκου που ήρθε από την Ελευσίνα με υποσχετική.

Η Διοίκηση του Συλλόγου και ο προπονητής μας βρίσκονται σε συζητήσεις με έμπειρες και ικανές αθλήτριες για να συμπληρώσουν τις 2-3 θέσεις που απομένουν, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ, στο διάστημα των αποδεσμεύσεων.

Αποδεσμεύσεις και αποχωρήσεις είχαμε όμως και στο σύλλογό μας. Παραχωρήθησαν με υποσχετική μονοετή η Ζήνα Γαρτζολάκη και η Φιόνα Γογγίνη σε Θρίαμβο και Άμιλλα αντίστοιχα με σκοπό να βοηθήσουν τις νέες τους ομάδες και να πάρουν οι ίδιες χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα αποδεσμεύτηκαν κατά σειρά οι Πεσκατζίου, Μαρίνου, Μπακετέα, Χαλιβίδου, Ζωφέα & Σπυριδωνίδου, οι οποίες ζήτησαν την ελευθέρα τους μεταγραφή. Αναμένεται να ακολουθήσουν και οι Χριστακοπούλου, Κανονίδου, Βλαχάκη .

Ο σύλλογος τις ευχαριστεί όλες, για τη παρουσία τους, τη προσφορά τους και τη βοήθεια που προσέφεραν στο Αγωνιστικό τμήμα Γυναικών στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑ του 2012-13.

Περισσότερο ευχαριστεί εκείνες που έμειναν, ήρθαν και θα έρθουν καταλαβαίνοντας ότι το μπάσκετ παραμένει ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους με σκοπό την ευχαρίστηση τόσο των Αθλουμένων όσο και των εμπλεκομένων και των οικογενειών των.