Μεταγραφές & Αποδεσμεύσεις για τον ΜΕΛΑΣ, Ανδρικό Τμήμα

Πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα και την οργάνωση που υπάρχει στο σωματείο μπάσκετ, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος, δήλωσε, μέσω του «athlisi.com», ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Γιώργος Λαζάρου! «Αυτό το χρονικό διάστημα, το συγκρότημα μας προετοιμάζεται για το νέο Πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑ!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω τη δυνατότητα να γυμνάζω πολλούς μπασκετμπολίστες σε κάθε προπόνηση, γεγονός το οποίο φανερώνει την πρόθεση των παικτών να βοηθήσουν τον σύλλογο! Η σχέση μου με τους ανθρώπους της διοίκησης είναι πολύ καλή, η συνεργασία μου με τους παίκτες είναι άψογη και όλοι μαζί εργαζόμαστε για το καλό του ΜΕΛΑΣ.

Εύχομαι να διαγράψουμε αξιόλογη πορεία στο Πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και γιατί όχι να επιστρέψουμε στον… μαραθώνιο της Β’ ΕΣΚΑ, ύστερα από ένα έτος».

Ενισχύουν την ομάδα αποθεραπευμένοι, μετά την περυσινή εφιαλτική χρονιά, οι Αριφάκος, Πλατανίτης, Τζώρτζης & Δουλγεράκης. Νέες μεταγραφές ... οι έφηβοι: Κανδιόγλου, Λίτσας, Τσομπάνογλου, Γρατσίας, Βαγγέλης, απαλλαγμένοι από τα φροντιστήρια της 3ης Λυκείου.

Αποδεσμεύτηκαν: οι Μαυράκης, Γεωργακίου Κ, Σπυρλιδάκης, Φιλιππούσης, Ντόκας.