Πραγματοποιήθηκε η Κοπή πίτας 2024, του Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Άγιος Ελευθέριος

Στο κατάμεστο για άλλη μια φορά γήπεδο στο 6ο λύκειο Αιγάλεω πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου μας.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, να τους ευχηθούμε καλή χρονιά με Υγεία 

Της κοπής προηγήθηκε η βράβευση στους εισακτέους στα ΑΕΙ & σε όσους & όσες συγκέντρωσαν προαγωγικό βαθμό στις εξετάσεις του Ιουνίου πάνω από 18, 5.

Συνολικά 35 αθλητές και αθλήτριες Γυμνασίου κα Λυκείου , συν τους 9 επιτυχόντες σε ΑΕΙ. 

Οι Χορηγοί μας , αρωγοί στη προσπάθειά μας: η CORAL SHIPPING CORPORATION, το PERFETTO, το ΚΕΛΑΡΙΚΟ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, το BANTLEY, το OLA 5, το LE GRAND PATRON, η ΡΑΚΑΔΗΜΙΑ, το ΝΕΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ & η FARAN AE.

Τη πίτα ευλόγησε και έκοψε ο εκ των Ιδρυτών του Συλλόγου και επί σειρά ετών Πρόεδρος μας, πατήρ Γεώργιος Φειδόπουλος. 

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο ο πρόεδρος του συλλόγου μας Μεταξάς Δημήτρης σε μια σύντομη αναφορά έκανε λόγο για την έλειψη αγωνιστικών χώρων, στην ελλιπή συντήρηση και στο προγραμματισμό δράσεων διόρθωσής των, ενώ έδωσε έμφαση στην ύπαρξη 350 ενεργών αθλητών στο Συλλογό μας. Ανανέωσε την Υπόσχεση οτι ο Μ.Ε.Λ.Α.Σ Αγ.Ελευθέριος θα συνεχίσει την προσφορά του στην νεολαία του Αιγάλεω ακομα πιο δυνατά.

Συνέχισε με τη κοπή της πίτας παρουσία όλων των μελών του ΔΣ, των προπονητών, εφόρων, συνεργατών, χορηγών, αθλητών & αθλητριών μας ευχόμενος υγεία, αγάπη, ευτυχία, δύναμη, τύχη και καλές δουλειές. .

Παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε οι : Σκλαβούνος Λάμπρος - Δήμαρχος Αιγάλεω, Γκίκας Ιωάννης - επικεφαλής παράταξης Συμμαχία για το Αιγάλεω, Κατσωνόπουλος Θοδωρής - εκπρ. Ανάπλαση Αιγάλεω.

Οι Αντιδήμαρχοι :  κος Βαίου - Τεχνικών Υπηρεσιών, η κα Γεωργούλη - Παιδείας, ο κος Κουτούλιας - Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο κος Μακαρατζής - Καθαριότητας, ο κος Τόλης - Οικονομικών.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: κος Δημομελέτης, Σέρβος, Κοσμίδης, Καρυπίδης.

Ο κος Χαλβατζής - ΓΓ ΕΟΠΕ, ο κος Ξωφάκης ΓΓ ΕΣΠΕΔΑ, ο κος Βγενάς Έφορος Άρη Νικαίας, η κα Γεωργοπάνου Πρόεδρος Ένωσης Γονέων Αιγάλεω, η κα Χριστοδούλου Εύα Ολυμπιονίκης Ρυθμικής, ο κος Μπεσκίνης Αντιπρόεδρος εργαζομένων δήμου Αιγάλεω, ο κος Κλεισαρχάκης Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αιγάλεω, o κος Γράψας Πρόεδρος του Πολυνίκη Θεμιστοκλή.

Χαιρετισμό απεύθηναν οι Αντιδήμαρχοι κυρίες Βελιανίτη και Μερκουράκη, που δε μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Τη πίτα επιμελήθηκε το ζαχαροπλαστείο https://www.perfetto.gr/i-istoria-mas και τις πλακέτες και τα αναμνηστικά το https://www.axiom-gifts.gr/ , https://www.thimisou.gr/ .

Φωτογραφική επιμέλεια η φίλη μας Αναστασία Μανίκα.

ΥΓ: ΤΟ Πλούσιο φωτορεπορταζ εδώ: https://we.tl/t-TYNDdsLYdV 

για όποιον επιθυμεί ανάπτυξη σε μεγαλύτερες διαστάσεις και εκτυπώσεις. 

Για λόγους εύρυθμης λειτουργίας στο site του συλλόγου οι φωτο που αναρτήσαμε είναι 30 σε σμίκρυνση και επιλεγμένες από τις περίπου 200.