ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ, 10η Αγωνιστική Α.Ο. ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (58) - (67) Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ, 10η Αγωνιστική  Α.Ο. ΑΡΙΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (58) - (67) Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Άλλη μία νίκη εκτός έδρας κατέκτησε η Ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος. Με αντίπαλο την ιδιαίτερα μαχητική ομάδα Α.Ο. Αρίων Αμαρουσίου η ομάδα του coach Λαζάρου κατέκτησε την εκτός έδρας νίκη με τελικό σκορ Α.Ο. Αρίων Αμαρουσίου 58 - 67 Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ο Άγιος Ελευθέριος.

Με πρώτο σκόρερ τον έφηβο Καρυστινό Δημήτρη με 13 πόντους και δεύτερους σκόρερς τους Βενιό Νίκο, Πέτρου Σπύρο και Τζώρτζη Τάσο με 9 πόντους η ομάδα του Συλλόγου μας έδειξε για άλλη μία φορά την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται ώστε να συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παίζοντας ανά διαστήματα μπάσκετ υψηλού επιπέδου με πολλές συνεργασίες και εντυπωσιακές ενέργειες από όλους τους αθλητές μας.

Ο coach Λαζάρου μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και στους 12 αθλητές που είχε στη διάθεσή του δοκιμάζοντας σχήματα με όλους τους μικρούς. Αυτή την εβδομάδα οι έφηβοι που συμμετείχαν στην 12άδα ήταν οι: Μπάλας Βασίλης, Καρυστινός Δημήτρης και Δουλγκεράκης Πασχάλης ενώ συμμετείχε για ακόμα έναν αγώνα με την Ανδρική μας Ομάδα ο 15άχρονος αθλητής του Παιδικού Τμήματος του Συλλόγου μας Δοξόμπολης Δημήτρης. Όταν η ομάδα μας χρειάστηκε  εμπειρία για να ξεφύγει στο σκορ, τη βρηκε στα πρόσωπα των Βενιού Νίκου, Πέτρου Σπύρου και Τζώρτζη Τάσου οι οποίοι με εύκολους πόντους και τρίποντες βόμβες έκαναν τη διαφορά και έδωσαν τελικά τη νίκη. Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας μας και οι πόντοι των αθλητών μας:

Προπονητής: Λαζάρου Γιώργος
Βοηθός Προπονητή : Σιγούνας Αποστόλης
Φαρμακείο : Κατσοχειράκης Παναγιώτης
Αθλητές: Μπάλας Βασίλης 8, Βενιός Νίκος 9, Καρατζογλίδης Χρήστος 4, Καρυστινός Δημήτρης 13 (1), Τζώρτζης Τάσος 9 (3), Πετρέλλης Μανώλης, Σπυράκος Κώστας 4, Πέτρου Σπύρος 9 (3), Δουλγκεράκης Πασχάλης 3, Αριφάκος Τόλης 4, Δοξόμπολης Δημήτρης 4, Κούνας Γιάννης.
Διαιτητές: Ιασωνίδης - Σκουλαρίκης

Φωτογραφικό Υλικό: Κατσοχειράκης Παναγιώτης

Για τα άλλα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Γ' Ε.Σ.Κ.Α. 2013-2014 δείτε εδώ.
Για τη βαθμολογία του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Γ' Ε.Σ.Κ.Α. 2013-2014 δείτε εδώ.