Νέες προσθήκες στο Ρόστερ Γυναικείου τμήματος Basket

Νέες μεταγραφές για την ομάδα του ΜΕΛΑΣ Αγ.Ελευθέριος. Μετά  την απόκτηση των Σολωμού, Χριστοφόρου και Κριθημου, η ομάδα του Αιγάλεω πρόσθεσε στο δυναμικό της την έμπειρη Ελευθερία Μακρυνικα που πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγ.Παρασκευη και την Δέσποινα Νομικού από τον Ζωγράφο. 

«Χτίζουμε ένα roster με σκοπό να παρουσιαστούμε στο νέο πρωτάθλημα όσο ανταγωνιστικότερες μπορούμε. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε μία γρήγορη παραμονή και απο κει και πέρα παίζοντας ελκυστικό basket, να κυνηγήσουμε παιχνίδι το παιχνίδι ότι καλύτερο μας αναλογεί,» δήλωσε στο sportshero.gr, η προπονήτρια της ομάδας Ντορίτα Δέδε και συνέχισε: «Με την συνεργάτιδα μου Τουλα Γουναρα δουλεύουμε πολύ πάνω στο στήσιμο, φτιάχνοντας ουσιαστικά μια καινούρια ομάδα αν αναλογιστεί κανείς πως το 50% του περσινού roster έχει αλλάξει.
Η διοίκηση και ιδιαίτερα ο κος Καρανικολας και οι έφοροι των τμημάτων κος Ξένος και κα Χαριτου είναι κοντά  στα κορίτσια που αυτή την περίοδο καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια μέσα στο γήπεδο.
Είμαστε ιδιαίτερα  χαρούμενοι για την απόκτηση της Ελευθερίας και της Δεσποινας, τις καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία.»