Παραδόθηκαν από την Κτ.Υπ. ΑΕ τα 2 Γήπεδα στο κτιριακό συγκρότημα του 6ου ΓΕΛ

Αναδημοσιεύουμε από το site του δήμου μας την Ανακοίνωση για τη παράδωση των 2 γηπέδων στο 6ο Εν. Λύκειο Αιγάλεω τα οποία ανασκευάστηκαν, το ένα ως προς το δάπεδο (παρκέ) και το άλλο τα υαλότουβλα που περικλείουν το γήπεδο.

Με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε το Δήμο για τις ενέργειές του αυτές, όπως και τους γονείς των Ακαδημιών μας οι οποίοι με πλυστικά μέσα συνέβαλαν στο καθαρισμό του βοηθητικού γηπέδου ώστε να είναι έτοιμο το γρηγορότερα προς προπονητική χρήση.

Καθήκον όλων μας, να προστατέψουμε τα γήπεδα και με τη καθαριότητα και με τη σωστή χρήση τους ώστε να αποφευχθούν καταστροφές και να είναι λειτουργικά.

Όχι λοιπόν στα ποδήλατα και στα μηχανάκια μέσα στα γήπεδα, όχι στο κυνήγι με τους πυροσβεστήρες, όχι στη ρίψη σφαίρας και στο σκαρφάλωμα και κρέμασμα στα στεφάνια των γηπέδων. 

 

Η ανακοίνωση του Δήμου μας ακολουθεί:

Δελτία τύπου - Ανακοινώσεις - Τελευταία νέα

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (26/9/2016)

Παραδόθηκαν από την Κτ.Υπ. ΑΕ τα 2 Γήπεδα στο κτιριακό συγκρότημα του 6ου ΓΕΛ

Την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 παραδόθηκαν από τις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ στο Δήμο Αιγάλεω προς χρήση τα δύο Κλειστά Γυμναστήρια που βρίσκονται στο 6ο ΓΕΛ:
• Στο παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο έγινε ολική καθαίρεση και πλήρης αποκατάσταση των υαλότουβλων (η ανακατασκευή των εσωτερικών χώρων θα γίνει από εργολαβία του Δήμου εντός του έτους).
• Στο νέο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ έγινε τοποθέτηση ξύλινου δαπέδου με σύγχρονες προδιαγραφές για αγώνες καθώς και αλλαγή των επικίνδυνων φωτιστικών.
Ο προγραμματισμός των έργων υλοποιήθηκε άμεσα μέσα στο συμβατικό χρόνο της εργολαβίας.