Άνοδος VOLLEY στη Β εθνική Κατηγορία Γυναικών

Άνοδος, Β εθνική Κατηγορία Γυναικών
Μια δύσκολή όσο και πρωτόγνωρη για όλους, λόγω της πανδημίας, αγωνιστική χρόνια φτάνει στο τέλος με την ομάδα μας να επιτυγχάνει τον στόχο της για άνοδο στη Β' Εθνική κατηγορία.
Πρόκειται για μια σπουδαία επιτυχία για την οποία δούλεψαν σκληρά όλες οι αθλήτριες του Μ.Ε.Λ.Α.Σ Ο Άγιος Ελευθέριος από κοινού με τον προπονητή τους, Βίκτωρα Παντόπουλο.
 
  Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον πρωτομάστορα της ανόδου προπονητή ΒΊΚΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟ την βοηθό προπονητή ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ τις αθλήτριες μας Σκουλικαρίτη Κωνσταντίνα αρχηγός , Κομπορόζου Μαριέττα ,Δανιά Σεμίνα, Νικολάου Αθηνά , Καρούζου Ανδριάνα , Χανιωτάκη Ανδρονίκη , Ρουμελιώτη Ζωή , Κοκαράκη Μαρία , Πολονύφη Μαρία , Χωριανοπούλου Σέβη , Τσικνάκη Ζαμπετίνα ,Γαλανοπούλου Φωτεινή , Κολτσίδα Ηλιάνα , τον έφορο Παπαγρηγορίου Πασχάλη τον φυσικοθεραπευτή μας Γρηγοριάδη Θεόδωρο, τον πρόεδρο Γ Κομπορόζο και τα μέλη της Διοίκησης του συλλόγου μας , τους Χορηγούς μας τους γονείς και φίλους της ομάδας μας και όλους όσοι στάθηκαν στο πλάι μας και στήριξαν την προσπάθεια των αθλητριών μας.
Αφήσαμε τελευταίο τον επί σειρά ετών πρόεδρο του βόλεϊ ΜΕΤΑΞΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. Πρόεδρε σε ευχαριστούμε για όλα να είσαι πάντα καλά . Η επόμενη αγωνιστική χρονιά θέτει νέους ορίζοντες και απαιτεί από όλους μας ακόμη περισσότερη προσπάθεια και οργανωμένη δουλειά. Η στήριξη των φίλων της ομάδας αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε η ομάδα μας να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες υποχρεώσεις που θέτει η παρουσία μας στη Β' Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλες και όλους!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο anodos_v_ethniki.docx12.87 KB