ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ, 9η Αγωνιστική Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (83) - (48) ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΚΑ Γ ΑΝΔΡΩΝ 2ος ΟΜΙΛΟΣ, 9η Αγωνιστική Μ.Ε.Λ.Α.Σ. Ο ΑΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (83) - (48) ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Συνέχεια στις νίκες, τις επιτυχίες και τις καλές εμφανίσεις για την Ανδρική ομάδα του συλλόγου μας, ΜΕΛΑΣ ο Άγιος Ελευθέριος με δεύτερη συνεχόμενη νίκη με μεγάλο σκορ και μεγάλη διαφορά. Με αντίπαλο την ομάδα Οίον Αγίου Στεφάνου η επικράτηση για την ομάδα του coach Λαζάρου ήταν ιδιαίτερα εύκολη και το σκορ για ακόμα μία φορά αρκετά μεγάλο ξεπερνώντας αυτή τη φορά τους 80 πόντους στην επίθεση. Τελικό σκορ Μ.Ε.Λ.Α.Σ. ο Άγιος Ελευθέριος 83 - 48 Οίον Αγίου Στεφάνου.

Ένα από τα αξιοσημείωτα στοιχεία του σημερινού παιχνιδιού της Ανδρικής Ομάδας μας ήταν ότι χρίστηκαν σκόρερς και οι δώδεκα παίκτες που αγωνίστηκαν, με πρώτο σκόρερ τον αρχηγό Σπυράκο Κώστα με 14 πόντους, δεύτερο σκόρερ τον έφηβο Μπάλα Βασίλη με 12 πόντους και τρίτο σκόρερ τον γεμάτο ενέργεια Κούνα Γιάννη με 11 πόντους. Επίσης ακόμα ένα στατιστικό στοιχείο άξιο προσοχής ήταν το "double score" στο τέλος της τρίτης περιόδου (60-30)! Η ομάδα μας με νέες εμφανίσεις και φόρμες (ευγενικη χορηγία της εταιρείας VIOSY που δραστηριοποιείται στο χονδρικό και λιανικό εμπόριο Ηλεκτρικών Συσσωρευτών), δείχνοντας την απαραίτητη σταθερότητα που χρειάζεται συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παίζοντας ανά διαστήματα μπάσκετ υψηλού επιπέδου.

Σήμερα για πρώτη φορά στην μπαςκετική του διαδρομή αγωνίστηκε με την Ανδρική μας Ομάδα ο 15άχρονος αθλητής του Παιδικού Τμήματος του Συλλόγου μας Δοξόμπολης Δημήτρης αξιοποιώντας στο έπακρο τον χρόνο που του έδωσε ο προπονητής του πετυχαίνοντας τους 2 πρώτους του πόντους και μοιράζοντας τις 3 πρώτες του τελικές πάσες σε επίσημο αγώνα Ανδρικού Μπάσκετ. Αναλυτικά η σύνθεση της ομάδας μας και οι πόντοι των αθλητών μας:

Προπονητής: Λαζάρου Γιώργος
Βοηθός Προπονητή : Σιγούνας Αποστόλης
Φαρμακείο : Κατσοχειράκης Παναγιώτης
Αθλητές: Μπάλας Βασίλης 12 (2), Βενιός Νίκος 6 (1), Καρατζογλίδης Χρήστος 6, Καρυστινός Δημήτρης 7 (1), Τζώρτζης Τάσος 3 (1), Πετρέλλης Μανώλης 8 (2), Σπυράκος Κώστας 14, Πέτρου Σπύρος 5, Δουλγκεράκης Πασχάλης 4, Αριφάκος Τόλης 5, Δοξόμπολης Δημήτρης 2, Κούνας Γιάννης 11.
Διαιτητές: Αντωνιάδης - Φαγκλής

Φωτογραφικό Υλικό: Κατσοχειράκης Παναγιώτης

Για τα άλλα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Γ' Ε.Σ.Κ.Α. 2013-2014 δείτε εδώ.
Για τη βαθμολογία του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Γ' Ε.Σ.Κ.Α. 2013-2014 δείτε εδώ.